Сноуборд Училище

ГОЛЯМ СНОУБОРД ПАКЕТ: Големият пакет е комплексна услуга за начинаещия сноубордисти предоставяща – сноуборд уроци, оборудване и лифт карта. В пакетната цена са заложени големи намаления от единичните цени на услугите.

ИНДИВИДУАЛНИ СНОуБОРД  УРОЦИ:

Вие карате сноуборд но искате да подобрите стила си, да контролирате сноуборда си с висока прецизност на състезателите,  да навлезете в извънпистовото каране в дълбок сняг „Free Ride”или да започнете обучението си в атрактивния стил „Free stile”. За да напреднете и да постигнете перфектните резултати, доверете се на нашите инструктори. Само вие, сноуборда и снега !

Уроците могат да бъдат  индивидуални за 1 или 2ма човека, така и в малка група на едно ниво до 3 човека. Колко ще продължат уроците преценявате вие. Минимална продължителност 1 час.

Посочените цени са на човек, в лева и с включен ДДС.

Цените за деца (освен в изрично посочените случаи)се отнасят за деца на възраст между 2 и 12 год.

Децата до 7-годишна възраст ползват лифта безплатно и задължително с придружител.

ЦЕНИ – 10% отстъпка за сноуборд услуги за ранни записвания.

За ранни, (предварителни) ще бъдат считани само онези записвания, чиято цена е 100% преведена или постъпила по сметка на „Трип Елементс“  до 7 дни преди ползването на услугите.

Цените са за 1 човек, в български лева.

Училището е разположено в подножието на връх Мечи чал в град Чепеларе. Независимо дали сте нов в сноуборда или просто търсите възможност за усъвършенстване на техниката си, обучението в група е един чудесен начин да подобрите уменията си. Инструкторите ни владеят Английски, Руски и Български език. С индивидуален подход към всеки те ще ви помогнат да напреднете бързо и да започнете да се наслаждавате истински на карането на сноуборд.По време на обучението ще разберете кой техники на управление да използвате, къде и защо. Ще получите напътствия как да управлявате скоростта си и как да се справяте със стръмни наклони и по-твърд сняг. Ски уроците започват в 9:00 часа и продължават до 16:00 часа следобед. Обучението е индивидуално или в група според желанието на клиента.

Сноуборд училище в Чепеларе

Забележка: Цената на уроците не включва лифт карта и екипировка. В случай, че нямате собствена екипировка може да наемете такава от нашия ски гардероб. Лифт карта може да закупите отделно или като част от специалните пакети за начинаещи сноубордисти с включени уроци, лифт карта и пълен комплект сноуборд оборудване.

 

МАЛЪК СНОУБОРД ПАКЕТ: Малкият пакет е за тези, които вече разполагат със сноуборд и искат да се научат да карат. В цената е заложена отстъпка от цените на сноуборд уроците и лифт картата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *