Ски Училище

Ски училището е разположено в подножието на връх Мечи чал в град Чепеларе. Разполага с над 250 комплекта ски оборудване както за големи, така и за най-малките почитатели на зимните спортове. Ски инструкторите са високо квалифицирани и преподават уроците си на Английски, Руски и Български език. В училището работят 12 ски инструктора предлагащи уроци, както за начинаещи, така и за напреднали скиори за подобряване на техника и стила. Ски уроците започват в 9:00 часа и продължават до 16:00 часа следобед. Обучението е индивидуално или в група според желанието на клиента.

ИНДИВИДУАЛНИ СКИ УРОЦИ:

Вие карате ски но искате да подобрите стила си, да контролирате ските с висока прецизност на състезателите или да навлезете в извънпистовото каране в дълбок сняг „Free Ride”. За да напреднете и да постигнете перфектните резултати на състезател, доверете се на нашите инструктори. Само вие, ските и снега !

 

 
 Пакетите актуални само когато работи целият курорт, всички писти и предварително записване.
МАЛЪК СКИ ПАКЕТ: Малкият пакет е за тези, които вече разполагат със ски/сноуборд и искат да се научат да карат. В цената е заложена отстъпка от цените на ски/сноуборд уроците и лифт картата.

 
 
ГОЛЯМ СКИ ПАКЕТ: Големият пакет е комплексна услуга за начинаещия скиори предоставяща – ски/сноуборд уроци, оборудване и лифт карта. В пакетната цена са заложени големи намаления от единичните цени на услугите.

Ски училище в Чепеларе 

Забележка: Цената на уроците не включва лифт карта и екипировка. В случай, че нямате собствена екипировка може да наемете такава от нашия ски гардероб. Лифт карта може да закупите отделно или като част от специалните пакети за начинаещи скиори с включени уроци, лифт карта и пълен комплект ски оборудване.

 

За най-малките училището разполага с детски кът „ Белите мечета „ забава и снежни приключения с нашите аниматори !

 

Посочените цени са на човек, в лева и с включен ДДС.

Цените за деца (освен в изрично посочените случаи)се отнасят за деца на възраст между 2 и 12 год.

Децата до 7-годишна възраст ползват лифта безплатно и задължително с придружител.

ЦЕНИ – 10% отстъпка за сноуборд услуги за ранни записвания.

За ранни, (предварителни) ще бъдат считани само онези записвания, чиято цена е 100% преведена или постъпила по сметка на „Трип Елементс“  до 7 дни преди ползването на услугите.

Цените са за 1 човек, в български лева.

Уроците могат да бъдат  индивидуални за 1 или 2ма човека, така и в малка група на едно ниво до 3 човека. Колко ще продължат уроците преценявате вие. Минимална продължителност 1 час.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *