Тиймбилдинг сред “Природата”.

  Най-доброто което можете да направите за вашият екип след дългата зима е тиймбилдинг. Перфектно място за това е Родопи планина и гр. Чепеларе където възможностите са много и за всеки, от екстремни спускания по скали, пейнтбол, преходи с колела, канньонинг до леки преходи с пикник и бране на ароматни билки и гъби.

Какво всъщност представлява тиймбилдинга?

Думата “team building” произлиза от английски език и се превежда като „изграждане на екип”.

Според английската версия на уеб – енциклопедията Wikipedia.org, изграждането на екип се отнася до широк набор от дейности – обикновено в бизнес контекст, за подобряване на екипното представяне (производителност).Това би могло да се постигне посредством различни практики, като може да варира от обикновени упражнения за взаимно сплотяване и съвместна работа, до сложни симулации и целодневни изолирани занимания с цел изграждането на екип (включително групова оценка и групови динамични игри), като обикновено се изразява в комбинация от горепосочените техники. Как помага тиймбилдинга на колективната работа? Тийм билдингът е процес, който позволява развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма. Ценностите могат да бъдат както единство, взаимна зависимост, така и участие. Те се постигат чрез тип игри, често от колективен характер, благодарение на които участниците култивират способността си да работят в екип.Тиймбилдинг е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да извади най-доброто от екипа, за да се осигури развитие, положителна комуникация, ръководни умения и способността за сътрудничество.

“Outdoor” тиймбилдинг

Състезателни, приключенски, ролеви, екстремни, иновативни, детективски, откривателски и физически натоварващи, или най-точно казано, това е най-забавният начин за правене на тийм билдинг! Тяхното въздействие хармонично се допълва с прекрасната природа и заедно изграждат редица важни екипни позитиви. Богатата гама игри на открито дава уникалната възможност на групата да бъде гъвкава в избора си по отношение на времетраене, местоположение и динамика на събитието.

С казаното до тук става ясно че град Чепеларе е една от най-подходящите дестинации за тиймбилдинг.

Ако имате екип и искате да го изведете на вън и да изградите възможностите му за работа в екип, вижте възможностите и се свържете с нас.

Тиймбилдинг в Родопи планина.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *